Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tyverialarm​ mod ubudne gæster

​Ønsker du at sikre din bolig eller virksomhed mod ubudne gæster, er en tyverialarm fra el-ins​tallatør Just Jensen A/S et godt valg.

Tyverialarm med skræddersyet løsning

En tyverialarm kan være effektiv i den ene bolig eller virksomhed, men har måske ikke samme effekt i en anden bolig/virksomhed. Derfor kan vi tilbyde at sammensætte en skræddersyet alarm, der dækker lige netop dit eller din virksomheds behov.

Med en skræddersyet tyverialarm kan vi eksempelvis tilbyde alarmoverførsel til godkendt kontrolcentral med tilknyttet vagt, en SMS-besked til udvalgte personer eller noget helt tredje, hvis dette måtte være ønsket.

Betjen din tyverialarm via en smartphone

Hvis du ønsker at kunne betjene og overvåge din tyverialarm via din iPhone eller iPad, er Vanderbilt SPC det korrekte valg. SPC er en fremtidssikret og skalerbar løsning, uanset om det er den private bolig eller virksomheden, der ønskes sikret.​

Hvis du køber din tyverialarm hos os, er hele anlægget og installationen af tyverialarmen altid med i prisen. Der skal således ikke betales store månedlige abonnementer, der i sidste ende bliver alt for dyr en løsning.

 

Just Jensen A/S er ISO 9001 certificeret indenfor AIA og godkendt af F&P

F&P Sikring registreringsnummer  212.1534

Kontakt os på telefon 44 97 03 01​ eller send en e-mail til just@justjensen.dk for at høre mere om tyverialarm og om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre dig og dine værdier.​​

​Jeg vil gerne ringes op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Facebook og Google

Kontakt os​

Firmaoplysninger

Just Jensen A/S​

CVR: 14844392​