Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vi installerer ABA anlæg, brandalarm.

​Hos Just Jensen A/S er vi certificeret installatør af Automatisk Brand Alarmering, også kaldet ABA. Vi udfører projektering, montering og installering såvel som service. Tag ikke til takke med en almindelig røgalarm, men vær ekstra sikker med et ABA anlæg der tilkalder beredskabet hvis uheldet skulle være ude.

Vi leverer og monterer den moderne Siemens FC20 brandalarm for private, institutioner og virksomheder i og omkring Stenløse, Ballerup, Ølstykke, Furesø, Allerød, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Intelligent brandsikring med en Siemens FC20 brandalarm

Jo hurtigere en brand opdages, jo hurtigere kan den bekæmpes og dermed minimeres konsekvenserne og de efterfølgende skader. En moderne brandalarm i form af et ABA anlæg er nøglen til at sikre både personer, værdier, inventar og bygninger.

Et ABA anlæg med moderne og teknisk avancerede branddetektorer, er i stand til at analysere forløbet af en brand og kan derfor komme med en tidlig brandalarm i en kritisk situation og samtidig mindske risikoen for falske alarmer.

Vi har den nødvendige certificering

At etablere et korrekt og sikkert ABA-anlæg kræver særlige kompetencer for en korrekt og godkendt installation. Derfor skal Dansk Brandteknisk Institut (DBI) certificere en virksomhed til at udføre godkendte anlæg. Det samme gælder en Siemens FC20 brandalarm.

​​Just Jensen A/S er certificeret til at montere og servicere et ABA anlæg - en af branchens mest moderne, avancerede og skalerbare løsninger fra Siemens, og det sikrer dig en korrekt og kvalitetssikker montering og løsning.

  • Just Jensen A/S er ISO 9001 certificeret og godkendt af DBI
  • Vores DBI godkendelsesnummer er 232.442

Kontakt os for at få kompetent rådgivning om brandsikring

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med sikre din bygning eller virksomheden og dets værdier, eller hvis du ønsker er at vide mere om Siemens brandalarm og ABA anlæg.

Ring på telefon 44 97 03 01 eller send os en e-mail på just@justjensen.dk.​

​Jeg vil gerne ringes op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Facebook og Google

Kontakt os​

Firmaoplysninger

Just Jensen A/S​

CVR: 14844392​