Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Brandalarm i form af et ABA anlæg

Hos Just Jensen A/S er vi certificeret installatør af Automatisk Brand Alarmering, også kaldet ABA anlæg, og vi udfører montering og installering såvel som service på anlæggene.

Intelligent brandsikring med ABA anlæg

Jo hurtigere en brand opdages, jo hurtigere kan den bekæmpes og dermed minimeres konsekvenserne og de efterfølgende skader. En moderne brandalarm i form af et ABA anlæg er nøglen til at sikre både personer, værdier, inventar og bygninger.

Et ABA anlæg med moderne og teknisk avancerede branddetektorer,  er i stand til at analysere forløbet af en brand og kan derfor komme med en tidlig brandalarm i en kritisk situation og samtidig mindske risikoen for falske alarmer.

ABA anlæg kræver certificering – det har vi

At etablere et korrekt og sikkert ABA-anlæg kræver særlige kompetencer for en korrekt og godkendt installation. Derfor skal Dansk Brandteknisk Institut (DBI) certificere en virksomhed til at udføre godkendte anlæg.

Just Jensen A/S er certificeret til at montere og servicere et ABA anlæg - en af branchens mest moderne, avancerede og skalerbare løsninger fra Siemens, og det sikrer dig en korrekt og kvalitetssikker montering og løsning.

 

Just Jensen A/S er ISO 9001 certificeret og godkendt af DBI

DBI godkendelsesnummer 232.442

Vi installerer ABA anlæg i hele området omkring Storkøbenhavn og Nord Sjælland.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med sikre din bygning eller virksomheden og dets værdier, eller hvis du ønsker er at vide mere om ABA anlæg. Ring på telefon 44 97 03 01​ eller send os en e-mail på just@justjensen.dk.

​Jeg vil gerne ringes op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Facebook og Google

Kontakt os​

Firmaoplysninger

Just Jensen A/S​

CVR: 14844392​