Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Just Jensen A/S tilbyder er kvalificeret og autoriseret eleftersyn​

​Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få udføret et eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring.

Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens el-installationer, hvor de tilgængelige el-installationer undersøges. Eleftersyn må kun udføres af autoriserede el-installationsvirksomheder.

Et eleftersyn sikrer, at parterne i en bolighandel opnår vished for elinstallationernes el-sikkerhedsmæssige tilstand.

Vi er din fagspecialist indenfor eleftersyn i København

​Ved at vælge Just Jensen A/S til at udføre dit eleftersyn, kan du være sikker på, at eleftersynet bliver udført af en kvalificeret og erfaren fagspecialist. Vi er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Hvis eleftersynet påviser, at der er ulovlige el-installationer i boligen eller funktionssvigt, kan vi give et overslag eller et skøn på prisen for at udbedre forholdene.

Prisen på udførelse af e-leftersyn ligger mellem 1577 kr. og 3327 kr. Kontakt os for yderligere information på tlf. 44 97 03 01.

Du kan læse mere om eleftersyn her.

Hvad er et eleftersyn?

​Gennemgang af boligens elinstallationer omfatter en kontrol af blandt andet eltavler - herunder fejlstrømsafbrydere samt kontrol af alt fra materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag til lavvoltsinstallationer.

​Derudover omfatter det kontrol af elinstallationers dimensionering og kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele.

Installationsmateriel bag aftagelige og løftbare dele af elinstallationerne skal undersøges stikprøvevis.

Et eleftersyn indeholder ikke:

  • Bagatelagtige forhold – herunder sædvanligt slid og ælde, som er normalt for en elinstallation med den pågældende alder, og som ikke kan antages at påvirke elinstallationernes funktionsdygtighed nævneværdigt.

  • Dele af installationen, som ikke kan efterses.

  • Elinstallationer udenfor selve bygningen.

  • Hårde hvidevarer.

  • Andre brugsgenstande – bortset fra indbygningslamper og fastmonterede brugsgenstande, der anvendes til for eksempel rumopvarmning.

  • En vurdering af om elinstallationerne er tidsvarende.

Er du eller din virksomhed interesseret i et eleftersyn, skal I endelig kontakte os på telefon 44 97 03 01​ eller e-mail just@justjensen.dk​, se nedenstående information.

​Jeg vil gerne ringes op!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Facebook og Google

Kontakt os​

Firmaoplysninger

Just Jensen A/S​

CVR: 14844392​