Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Just Jensen er et sikkert valg

De fleste af os ved, at el kan være farligt, men mange ved ikke hvor farligt det kan være, eller hvor nemt det er at sikre dit hjem. Hos Just Jensen er vi specialister i el-sikkerhed og står klar til at rådgive dig samt kontrollere, at dit hjem eller din virksomhed lever op til kravene og el-sikkerhed.

Udvidet slutkontrol

Kontrollen skal udføres, når man har udført nye installationer, men hos Just Jensen A/S har vi udvidet kontrollen til også at omfatte reparationer på eksisterende installationer.

Som led i vores arbejde som autoriseret el-installatør udfører vi altid slutkontrol på det arbejde, vi har udført.

Slutkontrollen omfatter blandt andet kontrol af beskyttelsen mod indirekte berøring (kontrol af fejlstrømsafbryder HFI/ HPFI).

En historie fra det virkelige liv

I forbindelse med en reparation af en defekt afbryder i en lejlighed i Ballerup kontrollerede vi rutinemæssigt HFI-afbryderen. Vi konstaterede, at denne var defekt og udskiftede den til en ny HPFI-afbryder.

Redder liv​

​Samme aften skulle den mandlige beboer i huset tørre komfuret af. I den forbindelse lænede han sig ind over komfuret og ramte emhætten med hovedet.

På grund af en isolationsfejl på emhætten, der ikke er jordet, fik manden herved et stød gennem hovedet. Den nye HPFI-afbryder afbrød strømmen og reddede mandens liv.

Hvis fejlstrømsafbryderen ikke var blevet udskiftet samme dag, havde manden sandsynligvis ikke overlevet. Vi er glade for, at vi kontrollerede beboerens fejlstrømsafbryder den dag.

Gå efter el-mærket

Vi anbefaler, at du går efter el-mærket, når du skal bruge en autoriseret elinstallatør. Det er din sikkerhed for, at kvaliteten er i orden på de installationer, du får udført.

Derudover er det en sikkerhed for, at der er en garantiordning bag din el-installatør og arbejdet, du får udført.

Alle autoriserede El-installatøre skal have udarbejdet et SKS-system (sikkerhedsKvalitetsStyringssystem), hvilket dokumenterer, hvordan el-sikkerheden varetages.

Ved at bruge en autoriseret el-installatør er dine installationer i bedste hænder.

Følg med på facebook

Vi opdaterer vores Facebook løbende, så liker du os kan du følge med i hvad der sker og eventuelle tilbud.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐​

Vurderet 4,5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser på Facebook og Google

Kontakt os​

Firmaoplysninger

Just Jensen A/S​

CVR: 14844392​